Business Advisory

Het advies betreft het optimaliseren van de bedrijfsvoering. De financiële huishouding heeft af en toe onderhoud nodig, vooral wanneer het bedrijf een snelle groei doormaakt. Als expert op het gebied van financiële bedrijfsvoering brengt A’doyas Financial Services orde op zaken binnen uw organisatie en maakt uw onderneming binnen afzienbare tijd gereed voor de volgend stap.

Coaching

Directeuren & Management Teams komen voor beslissingen te staan waarbij de financiële consequenties niet altijd goed te overzien zijn. Sparren met een externe financieel-strategisch deskundige helpt om weloverwogen beslissingen te nemen. A’doyas Financial Services biedt op maat gesneden financiële coaching op directie en managementniveau.

Business Finance Quickscan

Tijdens de quickscan wordt er een analyse van de balans en resultatenrekening van de onderneming gemaakt en wordt er een uitgebreide toelichting gegeven op het resultaat. De ondernemer leert de cijfers door een andere bril bekijken. Na de quickscan heeft u actueel inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf én waardevolle actiepunten om direct te implementeren.